OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL VELİ TOPLANTISI

TOPLANTI SAATİ      : 15:00

TOPLANTI YERİ        : Çok Amaçlı Salon

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması

3. Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip üye seçiminin yapılması.

4. Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul Açılış Konuşması.

5. Okul Müdürü Erol GÖKÇE’nin Konuşması.

6. 2022-2023 dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7. 2022-2023 dönemine ait denetim kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

8. Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

9. Okul Aile Birliği Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi:

• Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Öğretmenler Kurulunca seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

10.Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asıl, 2 yedek velinin seçilmesi.

11. Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

12. Dilek ve Temenniler /Kapanış