İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET TÜRKMEN ATATÜRK İLKOKULUNA ZİYARETTE BULUNDU.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen Atatürk İlkokuluna ziyarette bulundu. İl Müdürümüzün ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bedir ASLAN ile Hayriye TÜFEKÇİ eşlik etti.Okulun öğretmenler odasında meslektaşlarıyla buluşan Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen, öğretmenlerle 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında brifing  alarak değerlendirmelerde bulundu. Bakanlığımız tarafından eğitim-öğretim alanında yapılan güncellemeler, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yapılacak eğitim alanındaki çalışmalar ve planlamalar, öğrenci ve öğretmenlerin istekleri, talepleri ve görüşleri istişare edildi.

İl Milli Eğitim öğretmen ve idarecilere başarılı bir eğitim dönemi dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

16.01.2024 68

Kaynak: https://amasya.meb.gov.tr/